Rubriky
E-Kronika

I. Oddílová schůzka

Tak dne 8.9 2008 se nám ve Vranovické klubovně za fotbalovým hřištěm uskutečnila 1. Oddílová schůzka. Všichni byli trošku zaskočeni, protože na Oddilovce se sešli jak skauti a skautky tak i vlčata a světlušky. Tak jsme zahájili první oddílovku pokřikem všech družin. Sesedli sme si na lavičky a na klády a seznamili se(každý se představil).

Pak začla první hra jménem ZOMBÍK(jak hezký nazev že? takový tajuplný).Hra spočivala v tom že zombík se koukal na oběť a ta oběť si toho musela všimnout dřív než se zombík k ní dostal a říct jméno někoho jinýho na koho zombík půjde a pokud se zombík někoho dotkl tak se ta dotknutá oběť stala zombíkem.

Pak sme si zahrali ŽIVÉ PEXESO.Virus nám rozdal obrázky pexesa… pexeso bylo s kytkama. Tak jsme se našli do dvojic a dvojice si měla namyslet nějáký pohyb který budou ukazovat když budou vyvoláni k hádání. Tak hadači byly Čokolada a Kralík. Výherce si bohužel nepamatuju:-(. Pak sme šli do klubovny a dostali informace o družinových schůzkách kdy je máme a ldo je náš vedoucí. Pak jsme hromadně vyrazili ven z klubovny a čekali na pokyny.

Začli sme hrát LOV BIZONŮ. Byl jeden lovec a zbytek bizoni jakmile lovec nějakýho bizona chytil tak bizon se stal lovcem. Maximalně mohli být ve skupince 3 lovci. Pak se skupinka rozdělila na 2 lovce když už byli 4. Tak tohle se opakovalo 2x …no a pak už byl konec.

Helmut

Napsat komentář